top of page
2.png

Potentiële verkopers bereiken voor een vastgoedmakelaar in Brugge...

 
 
 

Oplossing

3.png
  • We activeerden onze oplossing Capio.

  • In samenspraak met de klant, maakten we een lijst op van zijn concurrenten.

  • Nadat de websites van de concurrenten waren geanalyseerd, werden de webpagina's gericht naar potentiële verkopers (gratis schatting, referenties,...) getarget door onze software. Ook de pagina voor een gratis schatting op Immoweb werd opgenomen in onze software. 

  • We waren overtuigd dat personen die deze pagina's bezochten, potentiële verkopers zijn en dus de ideale prospecten voor de campagne. ​

  • Een individu die één van de getargette pagina's bezocht, kreeg nadien de advertentie van onze klant op internet op andere websites te zien.

  • De advertenties bestonden uit meerdere visuals en afwisselende teksten, opgemaakt in verschillende formaten en geoptimaliseerd voor desktop en mobiele weergave.   

Resultaten

1.546.367
weergaven

De weergaven werden grotendeels (89%) getoond op websites via mobiele toestellen. Hiervoor werden speciale responsieve advertenties opgemaakt

12.916
website bezoeken

Meer dan 93% van de bezoeken waren nieuwe bezoekers, wat concreet betekent dat dit prospecten zijn die voor de eerste keer de website van de klant bezochten. 

3
maanden

De duurtijd van de campagne

775 €
per maand

De totale kostprijs is onderverdeeld in de kost voor de setup (375euro) en het publiciteitsbudget (400euro).

0.18 €
cpc

Cost per Click, ofwel de kostprijs per bezoek aan de website van de klant.

Beweeg met de muis over de resultaten voor meer details

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw bedrijf?

Vul hieronder uw gegevens in en ontdek onze oplossingen...

Bedankt voor uw bericht.

We contacteren u zo snel mogelijk! 

De Klant

Een gekend makelaarskantoor, actief in en rond Brugge en gekend voor zijn verzorgd aanbod te koop was op zoek naar een nieuwe manier om met potentiële verkopers van bestaand in contact te komen. 

Probleem

2.png

De potentiële verkopers zijn eigenaars van panden in en rond Brugge. 

 

Om de online campagne zo rendabel mogelijk te maken, bestond de uitdaging erin om enkel potentiële verkopers aan te spreken. 

Gezien campagnes op sociale media zich richten op interesses, bestond het risico erin dat een campagne op Facebook en Instagram niet alleen getoond zou worden aan potentiële verkopers, maar ook aan potentiële huurders, verhuurders , kopers en professionelen in de vastgoedsector. 

Dit zou ervoor zorgen dat de kwaliteit van de impressies en bezoeken vrij laag zou liggen. 

1.png
Ancre 1

bottom of page