top of page
2.png

Vermogende kopers bereiken voor exclusief vastgoed in Knokke...

 
 
 

Oplossing

3.png
  • We activeerden onze oplossing Capio.

  • In samenspraak met de klant, maakten we een lijst op van zijn concurrenten.

  • Nadat de websites van de concurrenten waren geanalyseerd, werden de webpagina's gericht naar potentiële kopers (aanbod te koop) getarget door onze software. Ook werden de pagina's met aanbod in Knokke op portaalsites getarget. 

  • We waren overtuigd dat personen die deze pagina's bezochten, potentiële kopers zijn en dus de ideale prospecten voor de campagne. ​

  • Een individu die één van de getargette pagina's bezocht, kreeg nadien de advertentie van onze klant op internet op andere websites te zien in zijn moedertaal (Nederlands, Frans, Duits en Engels)

  • De advertenties bestonden uit meerdere visuals en afwisselende teksten, opgemaakt in verschillende formaten en geoptimaliseerd voor desktop en mobiele weergave.   

Resultaten

243.850
weergaven

De weergaven werden grotendeels (78%) getoond op websites via mobiele toestellen. Hiervoor werden speciale responsieve advertenties opgemaakt

4877
website bezoeken

Meer dan 82% van de bezoeken waren nieuwe bezoekers, wat concreet betekent dat dit prospecten zijn die voor de eerste keer de website van de klant bezochten. 

2
maanden

De duurtijd van de campagne

750 €
per maand

De totale kostprijs is onderverdeeld in de kost voor de setup (375euro) en het publiciteitsbudget (375euro).

0.3 €
cpc

Cost per Click, ofwel de kostprijs per bezoek aan de website van de klant.

Beweeg met de muis over de resultaten voor meer details

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw bedrijf?

Vul hieronder uw gegevens in en ontdek onze oplossingen...

Bedankt voor uw bericht.

We contacteren u zo snel mogelijk! 

De Klant

Een vermaard makelaarskantoor, actief in het hogere segment in Knokke en gekend voor zijn prachtig aanbod in de residentiële wijk "het Zoute" was op zoek naar een nieuwe manier om met potentiële kopers in contact te komen. 

Probleem

2.png

De potentiële kopers zijn vermogende individuen, die op zoek zijn naar een buitenverblijf in Knokke en woonachtig zijn in België of in de buurlanden (Luxemburg, Frankrijk, Nederland, Duitsland).  Gezien het in de meeste gevallen omtrent een buitenverblijf gaat, zijn dit prospecten die zich in de leeftijdscategorie 50+ bevinden. 

 

Deze type-klant is moeilijk te targeten met advertenties via online media, omdat zij per definitie minder actief zijn op de sociale netwerken. Gezien de verschillende nationaliteiten zijn de prospecten ook zeer wijd verspreid over verschillende regio's in binnen- en buitenland. 

1.png
Ancre 1

bottom of page