top of page
2.png

Potentiële verkopers bereiken in de Antwerpse Noordrand...

 
 
 

Oplossing

3.png
  • We activeerden onze oplossing Capio.

  • In samenspraak met de klant, maakten we een lijst op van zijn concurrenten.

  • Nadat de websites van de concurrenten waren geanalyseerd, werden de webpagina's gericht naar potentiële verkopers (gratis schatting, referenties,...) getarget door onze software.

  • We waren overtuigd dat personen die deze pagina's bezochten, potentiële verkopers zijn en dus de ideale prospecten voor de campagne. ​

  • Een individu die één van de getargette pagina's bezocht, kreeg nadien de advertentie van onze klant op internet op andere websites te zien.

  • De advertenties bestonden uit meerdere visuals en afwisselende teksten, opgemaakt in verschillende formaten en geoptimaliseerd voor desktop en mobiele weergave.   

Resultaten

752.692
weergaven

De weergaven werden grotendeels getoond op websites via mobiele toestellen. Hiervoor werden speciale responsieve advertenties opgemaakt.

11.900
website bezoeken

Meer dan 85% van de bezoeken waren nieuwe bezoekers, wat concreet betekent dat dit prospecten zijn die voor de eerste keer de website van de klant bezochten. 

4
maanden

De duurtijd van de campagne

600 €
per maand

De totale kostprijs is onderverdeeld in de kost voor de setup (375euro) en het publiciteitsbudget (225euro).

0.2 €
cpc

Cost per Click, ofwel de kostprijs per bezoek aan de website van de klant. 

Beweeg met de muis over de resultaten voor meer details

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw bedrijf?

Vul hieronder uw gegevens in en ontdek onze oplossingen...

Bedankt voor uw bericht.

We contacteren u zo snel mogelijk! 

De Klant

Een gevestigd makelaarskantoor, gekend voor zijn persoonlijke service en actief in het beter segment in de Antwerpse Noordrand was voornamelijk op zoek naar een manier om met potentiële verkopers in contact te komen en meer panden in verkoop te krijgen.

Probleem

2.png

De uitdaging bestond erin om enkel potentiële verkopers te targetten met speciaal opgemaakte publiciteit, gericht naar hen. 

De traditionele online marketing oplossingen werken zeer goed van zodra er een gemeenschapelijke interesse is gedefinieerd, zoals bijvoorbeeld voor de aankoop van panden. Helaas is de interesse voor verkoop van een pand moeilijk te achterhalen en blijken traditionele oplossingen te kort te schieten van zodra er een niche doelpubliek zoals verkopers dient aangesproken te worden. 

1.png
Ancre 1
bottom of page